2016 04 21 broccoli uitplantenVoor diegene die in het voorjaar starten met een nieuwe oogstjaar en nog geen abonnementsgeld overgemaakt hebben, dit graag weer doen. De bedragen voor dit seizoen zijn ongewijzigd.

-€ 210/ jaar voor volwassenen
-€ 105/jaar voor 9 t/m 12 jaar
-€ 57,5/jaar voor 5 t/m 8 jaar
- gratis voor kinderen t/m 4 jaar

Alle leden van het huishouden die mee-eten dienen een abonnement af te sluiten. Indien nodig kan in termijnen betaald worden. Graag even overleggen. Bij betaling graag je e-mailadres vermelden. Rekeningnr. staat onderaan elke e-mail. Ik zal de komende tijd ook de administratie nalopen en indien nodig via de e-mail een reminder sturen.

Zoals sommigen weten, doet uw tuinder ook aan toneel. Dit weekend is het weer zover. Dan spelen wij de voorstelling Portaal 7417. Een voorstelling over de dood en het leven, waarin 9 personages op zoek gaan naar de toekomst in het onbekende hiernamaals. Wij spelen absurdistisch tot serieus en uitvergroot tot heel klein theaterspel. Nieuwsgierig? Vrijdagavond is uitverkocht, maar voor vanavond en zaterdagavond zijn er nog kaarten verkrijgbaar. Voor info en kaarten zie: www.maandagskinderen.nl

Met dit prachtige weer groeien de groenten goed en wordt de tunnelkas zo warm dat ik goed moet ventileren, anders wordt het snel te warm voor sommige planten. De spitskoolplantjes zijn snel gegroeid en kunnen al weer uit geplant worden.

Afgelopen week is er ook broccoli geplant. Dit droge zonnige weer maakt, dat we al de eerste schoffelbeurt hebben gedaan. De eerste onkruidkiemplantjes kunnen zo goed bestreden worden. De spinazie en bosuitjes groeien goed door. Mogelijk kunnen we de volgende oogstweek beginnen met oogsten! Mocht je nog vragen hebben of iets willen doorgeven dan hoor ik dat graag!

Jan-Jaap Scholten