Ha foo yung dahan (voor 4 personen)

4 eieren losgeklopt
2 lente-uitjes, gesnipperd
1 stengel bleekselderij, fijn gehakt
100 gr. Taugé
150 gr. Gepelde Hollandse garnalen
zout en versgemalen peper
plantaardige olie of sesamolie voor het bakken. Voor de saus: 1 el. Sojasaus
1 el. Maïzena
1 el. Suiker

Meng alle ingrediënten behalve de olie in een kom. Verhit wat olie in een anti-aanbakpan.
Lepel genoeg van het eimengsel in de pan om dunne omeletten van circa 15 centimeter doorsnee te maken en bal snel aan beide kanten goudbruin.
Doe de gebakken omeletten op een schaal.
Ga door met bakken tot het eimengsel op is.
Doe de gebakken omeletten terug in de pan en giet er zoveel heet water (of bouillon) over dat ze net bedekt zijn.
Breng het net tegen de kook aan.
Zo warmt u de omeletten op en krijgt de saus smaak.
Neem de omeletten met een schuimspaan uit de pan en doe ze over op een schaal.
Maak nu de saus.
Maak een papje van de sojasaus, maïzena en suiker.
Roer dit door het kooknat in de koekenpan om dat nog meer smaak te geven en het te binden.
Laat een paar min. Koken tot u een dikke, maar vloeibare saus hebt.
Giet de saus over de omeletten en dien onmiddellijk op.