Kosjari (hoofdgerecht voor 4 personen)

400 gr. gekookte linzen
100 gr. rijst
100 gr. macaroni
olijfolie
1 bosje bosuitjes

Voor de saus:
olijfolie
1 gesnipperde ui
uitgeknepen stukje knoflook
1 ½ dl gezeefde tomaten
scheutje azijn
peper en zout

Kook de linzen, goed uit laten lekken op een zeef.
Kook de rijst en schep ze bij de linzen. Kook ook de macaroni, giet ze af en schep deze bij de linzen en de rijst.
Bak intussen in een koekenpan (met antiaanbakbodem en deksel) met een beetje olijfolie de versneden bosuitjes bruin.
Neem deze uit de pan wanneer ze bruin zijn.

Voor de saus de uiensnippers in wat olie glazig fruiten met knoflook.
Voeg de gezeefde tomaten toe met wat azijn, peper en zout.
Laat het zeker nog 10 minuten doorsudderen onder de deksel.
Dan het linzenmengsel er doorscheppen. Eventjes door laten warmen.
Eten met een gebakken visje en een lekkere salade!