Rabarber-kruimeldessert met walnoten (nagerecht voor 4 personen)

1 kg rabarber
200 gram reformmargarine
400 gram volkorenmeel
100 gram rozijnen
100 gram fijngehakte walnoten
4 eetlepels honing
150 gram fijne rietsuiker
sap van 1 citroen
½ theelepel gemberpoeder

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de rabarber, snij ze fijn en doe de groente met de honing en het citroensap in een pan.
Voeg zoveel water toe tot de rabarber voor tweederde deel onder staat.
Kook de rabarber 10 minuten.
Maak kruimeldeeg door de boter met 2 messen door het meel en de suiker te snijden en vervolgens te kneden.
Meng dan de noten en de gember erdoor.
Doe de rabarber in een ovenvaste schotel en kruimel het deeg erover.
Druk het goed aan.
Bak het gerecht in de oven in 45 minuten gaar en bruin.