Gevulde koolrolletjes in kerriesaus

olie
kerriepoeder
1 savooiekool
1 teen knoflook
1 blikje kerriesoep
2 uien
2 appels
75 g rozijnen
300 g quorngehakt

Haal 8-12 mooie bladeren los van de kool en kook deze 3 min. in ruim kokend water met zout.
Leg ze op een doek.
Snijd 500 g kool in fijne repen.
Roerbak in 3-4 eetl. olie het quorngehakt rul.
Snipper 1 ui en voeg de snippers met 1 teen knoflook uit de pers en 1-2 eetl. kerrie bij het quorngehakt.
Schep het geheel om en voeg kool en rozijnen toe.
Snipper de appels en schep de stukjes op het laatst erbij.
Verdeel het mengsel over de koolbladeren, sla de zijkanten van de bladeren over de vulling en maak van elk blad een gevulde rol.
Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast of bind ze op met keukengaren.
Snipper de tweede ui en fruit deze in wat olie in een braadpan.
Roer de kerriesoep erbij en breng die aan de kook, voeg eventueel wat water toe.
Leg de koolrolletjes in de saus, dek de pan af, en stoof ze 15 min.
Lekker met rijst.