Artikelindex

Tortelloni met spinaziekaassaus (voor 4 personen)

1 pak spinazie van 750 g
500 g tortelloni
zout
200 g blauwe kaas (roquefort, Danish blue)
200 g geraspte belegen kaas
2 volle eetlepels maïzena
4 eetlepels koffieroom
peper

Laat de spinazie in pan met een bodempje water op een matig vuur ontdooien en heet worden. Roer regelmatig.
Kook de tortelloni in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing in 7-9 minuten gaar.
Giet het overtollige kookvocht van de spinazie af.
Verkruimel de blauwe kaas boven de spinazie en laat de kaas en de helft van de geraspte kaas al roerende oplossen.
Roer de maïzena glad met de koffieroom en roer dit door de spinazie.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Schep de afgegoten pasta door de saus en serveer direct.
Strooi aan tafel de rest van de geraspte kaas over het gerecht. Lekker met een tomatensalade en stokbrood.

 

Go to top